حفاظت الکترومغناطیسی مراکز داده

شرکت پیشگامان امن داده های پایدار، از قدیمی ترین شرکت های ارائه خدمات حفاظت الکترومغناطیسی مراکز داده در ایران می باشد.

ارائه جدیدترین راهکارهای شیلدینگ الکترومغناطیس دیتا سنتر و همین طور بهترین تجهیزات حفاظت الکترومغناطیسی مرکز داده، اصلی ترین کار شرکت پادکو می باشد.

حفاظت الکترومغناطیسی مراکز داده ،شیلد دیتا سنتر، جلوگیری از ورود سیگنال های رادیویی مزاحم، حذف نویز خطوط تغذیه دیتاسنتر، شیلدینگ امواج مضر الکترومغناطیسی و همین طور سایر تجهیزات این حوزه، از خدمات ارائه شده توسط پادکو می باشد.

برای انتخاب فیلتر رادیویی مناسب:

در صورتی که محدوده فرکانسی تجهیزات خود را می دانید برای انتخاب فیلتر رادیویی مناسب با واحد فنی و بازرگانی شرکت پادکو تمای بگیرید.

تکمیل حفاظت الکترومغناطیسی مراکز داده  نیازمند کلیه تدابیر لازم

1- شیلد رادیویی محل حفاظت الکترومغناطیسی مراکز داده

2- نصب فیلتر رادیویی در خطوط رادیویی

3- نصب فیلتر EMP در خطوط برق تغذیه محل حفاظت الکترومغناطیسی مراکز داده

4- نصب فیلتر موجبر در ورودی محل منافذ محل حفاظت الکترومغناطیسی مراکز داده

5- استفاده از خطوط فیبر نوری در مسیر خطوط داده

6-نصب درب شیلد رادیویی حفاظت الکترومغناطیسی

7-اتصال دیواره های شیلد به اتصال ارت مناسب برای حفاظت الکترومغناطیسی مراکز داده

8-همبندی مناسب در محل اتصالات حفاظت الکترومغناطیسی مراکز داده

حفاظت الکترومغناطیسی مراکز داده

پادکو چه خدماتی در زمینه حفاظت الکترومغناطیسی مرکز داده ارائه می دهد؟

شرکت پیشگامان امن داده های پایدار که با نام اختصاری پادکو شناخته می گردد، دارای تجربه بسیار زیادی در تجهیز اتاق سرور و همین طور جلوگیری از ورود امواج الکترومغناطیسی مضر و مخرب به  داخل دیتا سنتر می باشد.

این شرکت در زمینه شیلدینگ مراکز داده، با شرکت های بسیار معتبر و زیادی در سال های گذشته همکاری نموده است. ارائه تجهیزات عایق امواج الکترومغناطیس و انواع شیلد اتاق سرور، از مهم ترین خدمات شرکت پادکو می باشد.

لیست زیر نمونه ای از ارائه خدمات ما در زمینه ارائه تجهیزات و خدمات حفاظت الکترومغناطیسی مرکز داده و همین طور اتاق سرور می باشد:

تکمیل فرم مشاوره رایگان شیلدینگ

مشاوره رایگان جهت تجهیز حفاظت الکترومغناطیسی مراکز داده

آیا نیاز به راهنمایی و مشاوره در زمینه تجهیزات عایق الکترومغناطیس اتاق سرور و همین طور حفاظت الکترومغناطیس مرکز داده خود دارید؟ همین اکنون با پر کردن فرم تماس، به صورت رایگان در خدمت شما هستیم
تکمیل فرم مشاوره رایگان شیلدینگ

تاثیر مخرب امواج الکترومغناطیس در زندگی انسان

حفاظت الکترومغناطیس مرکز داده

زندگی امروز بر روی کره زمین در واقع غوطه ور شدن در دریایی از میدان الکترومغناطیسی طبیعی است.

موضوع حفاظت الکترومغناطیسی از مسائل مهم در حوزه سلامت محیط می باشد. در قرن گذشته این محیط به دلیل حضور طیف وسیع و در حال گسترش میدان های مصنوعی الکترومغناطیسی به شدت تغییر کرده است.

استفاده از تکنولوژی در کشورهای پیشرفته و واردات آن به کشورهای در حال توسعه باعث شده تا استفاده کنندگان از آن در معرض آثار زیان بار و عوارض بهداشتی ناشی از آن قرار گیرند.

دستگاه هایی که بشر بر مبنای امواج الکترومغناطیسی توسعه داده است، باعث افزایش سطح امواج الکترومغناطیسی طبیعت شده و به نوعی آلودگی به وجود آورده است.

این آلودگی در محیط زیست، باعث ایجاد خطرات جدی در زندگی گیاهان، جانواران و همین طور انسان گردیده است.

آیا با کاربرد امواج الکترو مغناطیسی در زندگی، صنعت و پزشکی، آشنایی دارید؟

یکی از محصولات مهم تکنولوژی به کارگیری امواج الکترومغناطیس در بخش های مختلف صنعتی، علمی، پزشکی و لوازم خانگی است.
امواج میکروویو از امواج الکترومغناطیسی هستند که محدوده فرکانسی آنها 30 مگاهرتز تا 300 گیگا هرتز است و دارای طول موج 1 میلی متر تا 1 متر هستند.
فرکانس، توان، شدت میدان الکتریکی و شدت میدان مغناطیسی از پارامترهای مهم امواج مایکروویو هستند. کاربردهای میکروویو عبارتند از رادیو و تلویزیون (30MH – 300MHz) تلفن همراه (1800 MHz – 900 MHz)، اجاق های میکروویو (2450 MHz)، رادارها (300 MHz- 30 GHz) و ماهواره ها(30 GHz- 300 GHz)

همچنین کاربرد این امواج در صنایع (نساجی،پلاستیک سازی، کاغذسازی، نگه داری موادغذایی، چوب، امواج ناوبری) و پزشکی (دیامتری و وسایل گرم کننده توان بخشی)، اهمیت این امواج را د<چندان ساخته است.

شرکت پادکو، توانایی تست و اندازه گیری شدت میدان امواج رادیویی و  همین طور شدت میدان امواج مغناطیسی را دارا می باشد. بر این اساس، پادکو توانایی مقایسه سطح امواج مغناطیسی را، با سطوح ایمن بر اساس استاندارد های تابش امواج مغناطیسی، در بخش طراحی و اجرای دیتاسنتر ها دارد.

نمودار حفاظت الکترومغناطیسی چیست؟

نمودار حفاظت الکترومغناطیسی براساس اسناد منتشر شده تهدید دارای شدت میدانی در حدود 20کیلو ولت بر متر تا 100کیلوولت برمتر را در محدوده فرکانسی چندصد هرتز تا چند گیگاهرتز را پوشش می دهد. برای کاهش اثر مخرب این شدت میدانها با تقسیم مراکز به مراکز حیاتی،حساس و مهم میزان حفاظت الکترومغناطیسی  40الی 100 دسی بل SE=40-100dB    پیشنهاد می شود.براساس استانداردهای موجود میزان تضعیف 80دسی بل الزام شده که با در نظر گرفتن تهدید بر اساس استاندارد دیگر که دامنه تهدید برایر با 50Kv/m است شدت میدان مناسب برای تجهیزات الکترونیکی و مخابراتی جهت کارکرد بدون اخلال کمتر از 10v/m تعیین می شود.

امواج الکترومغناطیسی از چه راه هایی وارد محیط می گردند؟

امواج می توانند از دیوارها، کانالهای تهویه، زمین، درب ورودی، پنجره ها و انواع کابلها وارد شوند. چنانچه مرکز مورد نظر از اهمیت حیاتی، حساس و مهم برخوردار باشند نیازمند استفاده از سیستم های حفاظت الکترو مغناطیسd هستیم.

برای این منظور برای هر قسمت، تدبیری اندیشیده شده است. به عنوان مثال برای مسدود کردن امواج از سمت دیوارها، از شیلد دیواره استفاده می شود.

برای خطوط تغذیه فیلتر EMP قرار داده می شود.ب رای درب ورودی درب شیلد رادیویی نصب می شود. دریچه های لانه زنبوری برای تهویه هوا نصب می شود.

شما می توانید سیگنال های مزاحم رادیویی را با تجهیزاتی به شرح زیر مهار کرده و یا به طور کلی آن ها را حذف نمایید:

  • فیلتر حذف نویز تغذیه دیتاسنتر یا فیلتر EMP

  • استفاده از دریچه لانه زنبوری یا فیلتر Honey Comp

  • استفاده از درب های RF یا درب شیلد

  • استفاده از پوشش های مخصوص و سیستم ارتینگ

  • استفاده از اتاق تله یا Trap Room

  • استفاده از رک مخصوص شیلد در اتاق سرور یا مرکز داده

  • استفاده از شیلتر های شیلد شده در مراکز داده

تجهیزات حذف امواج الکترومغناطیسی مضر

دفاع در برابر تهدیدات الکترومغناطیسی

امروزه سیستم ها الکتریکی و همین طور تجهیزات الکترونیکی بسیار گسترش پیدا کرده اند. بسیاری از خدمات روزمره و همین طور ارتباط ها در دنیای امروز، بستگی به این سیستم ها و درست کار کردن آن ها دارد.

به همین دلیل، امروزه در تمام دنیا تلاش برای حفظ امنیت و بالا بردن ایمنی و همین طوری پایداری این سیستم ها (خصوصا مراکز داده و دیتا سنترها) از اولویت بسیار بالایی برخوردار است.

تهدیدات الکترومغناطیسی در واقع موضوع اصلی بوده است که ما را به سمت حفاظت مغناطیسی مراکز حیاتی و کلیدی مثل دیتا سنتر ها، سوق داده است. این تهدید ها هم می تواند جنبه آلودگی و آسیب به محیط زیست داشته باشد و هم می تواند توسط دشمن های یک کشور، هدف قرار گرفته شود.

تهدیدات الکترومغناطیسی ناشی از تداخل و یا انتشار و دریافت مخرب امواج الکترومغناطیسی می باشد. این امواج ماهیت غیرمادی داشته و قابلیت انتشار در محیط های مادی و خلاء را دارا می باشند.

میزان ضریب انتشار ( نفوذ ) این امواج بسته به جنس ماده متفاوت می باشد. آن میزان از امواج الکترومغناطیسی که در عبور از یک ماده به ماده ی دیگر با ضریب نفوذ متفاوت، موفق به عبور از ماده جدید نمی گردد جذب و یا بازتابش می شوند. این امواج بر روی مواد رسانا ایجاد جریان الکتریکی نموده و از طرفی خود امواج نیز می تواند ناشی از جریان الکتریکی بر روی رسانا باشد.
امواج الکترومغناطیسی، بنا بر فرکانس و توانی که دارند می توانند موجب تداخل در امواج مطلوب و عملکرد سیستم های هم فرکانس و یا ایجاد جریانات الکتریکی بسیار قوی به واسطه دارا بودن توان بالا بر روی سطوح رسانا و به تبع آن تخریب تجهیزات الکتریکی و مخابراتی گردند.

از طرفی به علت آنکه جریان الکتریکی بر روی رسانا ایجاد امواج الکترومغناطیسی می نماید، این زمینه نیز فراهم است که با انتشار ناخواسته و شنود این امواج، اطلاعات داخل سیستم به بیرون درز نماید و یا با ایجاد جریان کاذب به وسیله این امواج تغییراتی از جانب افراد غیر مجاز در اطلاعات سیستم داده شود.

تهدیدات الکترومغناطیسی به راحتی می تواند حیات و عملکرد مجموعه ای از مراکز حیاتی حساس و مهم کشور را مورد تهدید قرار دهد.  لذا اجرای تمهیدات دفاع غیرنظامی و پدافند غیرعامل در این حوزه با هدف پیشگیری و کاهش تاثیرات و خسارات از طریق پراکندگی، اختفاء و پوشش مناسب این مراکز را لازم می گرداند.

در نظر داشته باشید که سیستم های ارتباطی، تجهیزات مخابراتی، مراکز داده یا همان دیتاسنتر های کشور، اعم از غیر نظامی یا نظامی بودن آن، همواره در معرض این تهدیدات الکترو مغناطیسی می باشند.

به همین دلیل، پروژه ای با نام “تدوین سند راهبردی پدافند غیرعامل تهدیدات الکترومغناطیسی” در سال های گذشته اجرا شد تا با کمک سازمان پدافند غیرعامل، بتوانیم بر این تهدیدات غلبه نماییم.
پراکندگی و اختفاء به جهت عدم تمرکز بسیاری از مراکز و تبدیل آن به یک هدف فوق ارزشمند، محصول سیاست گذاری و عملکرد مجموعه ی حکومتی و مدیریتی بوده و در لایه های تصمیم ساز باید مورد توجه قرارگیرد.

از دیگر خدمات بسیار و مهم شرکت پادکو، ارائه خدمات حفاظت الکترومغناطیس مطابق با الزامات پدافند غیر عامل و استانداردهای آن می باشد.

تکمیل فرم مشاوره رایگان شیلدینگ

مشاوره رایگان جهت تجهیز حفاظت الکترومغناطیسی مراکز داده

آیا نیاز به راهنمایی و مشاوره در زمینه تجهیزات عایق الکترومغناطیس اتاق سرور و همین طور حفاظت الکترومغناطیس مرکز داده خود دارید؟ همین اکنون با پر کردن فرم تماس، به صورت رایگان در خدمت شما هستیم
تکمیل فرم مشاوره رایگان شیلدینگ

لیست خدمات حفاظت الکترومغناطیس مرکز داده

شرکت پیشگامان امن داده های پایدار، برای حفاظت الکترومغناطیسی مراکز داده، خدماتی را طبق الزامات پدافند غیرعامل و استانداردهای آن، ارائه می دهد.

لیست زیر بخشی از خدمات حفاظت الکترومغناطیسی دیتا سنتر ها می باشد که بر اساس استانداردهای روز دنیا در پادکو، ارائه می گردد.

پیاده سازی درب شیلد برای حفاظت الکترومغناطیسی دیتا سنتر
رک شیلد برای شیلدینگ الکترومغناطیسی
  • اندازه گیری شیلد در وضعیت موجود

  • نصب دیواره های شیلد

  • استفاده از فیبر نوری در خطوط داده

  • پیاده سازی درب شیلد رادیویی

  • نصب فیلتر در مسیر خطوط رادیویی

  • به کارگیری خطوط موجبری در منافذ ورودی

  • نصب فیلتر EMP در سر راه خطوط برق ورودی

  • تست و ارزیابی کامل پس از اجرا بر اساس استانداردهای جهانی

مراحل شیلدینگ الکترومغناطیس مراکز داده توسط پادکو

گام اول

 اندازه گیری وضعیت موجود

در این گام میزان شیلدینگ ساختار در طیف فرکانسی تهدیدات الکترومغناطیسی اندازه گیری می شود.

در این مرحله کلیه منافذ و درب های ورودی مورد تحلیل و تست قرار می گیرند.

گام دوم

سنجش با استانداردهای پدافند

در این مرحل باید وضعیت موجود دیتا سنتر یا مرکز داده نسبت به سطع معیار حفاظت سازمان پدافند غیر عامل سنجیده گردد.
پس از تطبیق این مرحله، اختلاف بین وضعیت موجود و استاندارد های پدافند غیر عامل، استخراج می گردد.

گام سوم

طراحی متناسب با وضعیت استاندارد

در این گام با روشهای مهندسی و بهینه شده، نسبت وضعیت موجود را به وضعیت معیار می رسانیم.

در این مرحله، کلیه الزامات شیلدینگ دیتاسنتر، برای طراحی و اجرا مرکز داده در نظر گرفته می شود.

گام چهارم

اجرا استاندارد مرکز داده

در این گام با اجرای راهکاری های حفاظتی شامل: شیلد دیواره با لایه های ورق فولادی ویا ورق  آلومینیومی ، نصب فیلتر در منافذ و اصلاح وضعیت درب های ورودی، به سطح معیار نزدیک می شویم.

گام پنجم

تست و تحویل گیری دیتا سنتر

در این مرحله سیگنال ژنراتور و آنتن در بین مرکز قرار داده می شود. سپس اسپکترام آنالایزر در داخل با سوئیپ فرکانسی، میزان شیلد داخل اتاق سرور یا مرکز داده، اندازه گیری می گردد.

شرکت پادکو، یکی از پیشگامان صنعت نصب، اجرا و فروش تجهیزات حفاظت الکترومغناطیسی مراکز داده و اتاق سرور، آمادگی خود را جهت تامین نیاز کلیه شرکت ها در سرتاسر ایران، اعلام می دارد.

ما آمادگی ارائه انواع خدمات شیلدینگ، رک های مخصوص شیلد، چادرهای شیلد، ساخت محفظه های حفاظت کننده،  سنسورهای هشدار جهت تهدید های الکترومغناطیسی و  نصب درزگیرهای الکترومغناطیسی را دارا می باشیم.

در ابتدای هر پروژه شیلدینگ الکترومغناطیسی مرکز داده یا اتاق سرور، ابتدا محل های نفوذ امواج الکترومغناطیسی توسط تجهیزات فوق پیشرفته پادکو، مورد اندازه گیری قرار می گیرد. سپس با توجه به اینکه شدت میدان الکتریکی داخلی و بیرون، چقدر می باشد، میزان شیلد بدست خواهد آمد.

عموما محل های نفوذ از دیواره، دریچه های تهویه هوا و پنجره ها، درب های ورودی، آنتن های دریافت کننده، زمین و یا خطوط سیمی تغذیه الکتریکی می باشد.

پس از محاسبه، طراحی شیلدینگ انجام شده و اجرا شیلدینگ الکترومغناطیس، بر اساس استاندارد های جهانی انجام خواهد گردید.

تکمیل فرم مشاوره رایگان شیلدینگ

مشاوره رایگان جهت تجهیز حفاظت الکترومغناطیسی مراکز داده

آیا نیاز به راهنمایی و مشاوره در زمینه تجهیزات عایق الکترومغناطیس اتاق سرور و همین طور حفاظت الکترومغناطیس مرکز داده خود دارید؟ همین اکنون با پر کردن فرم تماس، به صورت رایگان در خدمت شما هستیم
تکمیل فرم مشاوره رایگان شیلدینگ